Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vitaanyag amely a Cibakházi-Holt-Tisza állapotára, a szakmai értékelések Víz Keretirányelvben, illetve az Országos Vízgyűjtő Gazdálkodási Tervben leírtak, és a valóságban tapasztalható víz minőségi, és ökológiai állapot ellentmondásosságára kívánja felhívni a figyelmet.

A valóság, és az ellentmondásos szakmai értékelések alapján kijelenthető, hogy a Cibakházi-Holt-Tisza egyes szakaszai tekintetében egy ökológiai bombán ülünk!

Felmerülhet a kérdés, hogy egy esetlegesen bekövetkező  ökológiai katasztrófa esetén ki is vállalja a felelősséget?

Vitaanyag, a többségi tulajdonban lévő Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat 2011 januárra  tervezett,  -  a Cibakházi-Holt-Tisza jó víz-minőségének, és jó ökológiai állapot VKI célkitűzéseknek elérése, és a helyi, fenntartható hasznosíthatóságának témakörét - tárgyaló testületi ülésére

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood arm-twisting: What is ordinary

(Adrissicydrags, 2018.09.05 12:31)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-alternatives/